Shanghai | 30 april 2016

Het is 8 uur en we komen aan op het station van Shanghai. Het was een prima reis. De driver brengt ons naar het Astor House Hotel. Dat is nog geen half uurtje rijden. Wat een mooi hotel is dit. Geopend in 1846. Hoge kamers met houten vloeren. We hebben een kamer van zeker 40 m2. Mooie lange gangen. Trappen met rode lopers. Er hebben hier veel groten der aarde gelogeerd. Koninklijk volk, presidentieel volk en wijze lieden (Albert Einstein). Het hotel ademt sfeer. Wat fijn is het hier.

We gaan ontbijten en dat is lekker na zo’n reis. Douchen ook trouwens maar dat doen we daar weer na. Op naar Nan Jing Lu. De winkelstraat waar Kee al in 2013 heen wilde maar wat toen niet lukte. Nu zijn we er. Kee scoort een mooi bloesje. Dat gaat aan vanavond.Om half zeven zal Linda in het hotel zijn. De ladies gaan samen op stap. Hoe leuk is dat!