De laatste dag van juli

Vandaag was het 31 juli, laatste dag van de zevende maand. Dat is op zich niks bijzonders, maar het is wel leuk dat mam en ik in augustus jarig zijn. Al bijna!
Maar ja, ik zal even over vandaag schrijven. We stonden om halftien op, nogal laat voor ons doen. Ik denk dat de jetlag er een beetje op zit, wat betekent dat wij weer laat gaan slapen en laat opstaan. We hoefden gelukkig niet lang te rijden naar ons volgende hotel. 2 uurtjes maar, dat is voor ons doen niet zo veel.
We zijn even het Navajo reservaat ingereden, daar wonen nog Indianen. Niet meer op hun traditionele wijze, helaas. Wij hebben daar wat rondgekeken voor sieraden van allerlei verschillende soorten edelstenen.
In dat reservaat was er één weg die je zelf mocht rijden met de auto, die zijn wij gaan doen, maar dat was me toch een hobbelweg, niet te geloven! Het was het beste je gewoon vast te snoeren in je gordel en je maar overgeven aan het geslinger.
The end for today!