Canada 2022 ‘Je reisplan is klaar!

en dit laten ze ons weten:

Beste Rolf,
Allereerst nogmaals hartelijk bedankt voor je reisaanvraag. Leuk om je gesproken te hebben over je plannen om een bezoek te brengen aan Oost Canada.

Naar aanleiding van je wensen ben ik aan de slag gegaan om een eerste opzet van de reis te maken. Je combineert het bruisende Toronto met de bulderen Niagara watervallen. Breng een bezoek aan het Engelse Ottawa en proef de Franse sfeer in Quebec City en Montreal. Een stukje natuur mag ook niet ontbreken in je Oost Canada reis. Peddel in je kano door Algonquin park; het National Park met de vele meren of geniet van het prachtige uitzicht bij het Sacacomie meer.

In de bijlage vind je het dag-tot-dag programma van je reis met tips voor excursies. Onderaan het reisschema vind je een duidelijk prijsoverzicht.

Ik wens je alvast veel plezier met doorlezen en ik neem volgende week contact met je op om het voorstel te bespreken. Mail of bel me gerust als je voor die tijd vragen hebt of als je nog wat wilt wijzigen. Wanneer de reis zo al helemaal naar wens is kun je dit voorstel in een definitieve reis omzetten met behulp van je persoonlijke boekingslink