Grand Canyon

Gisteren een luie dag in de Canyon. De wifi opgezocht en gewassen. Dat is in zo’n rustige omgeving geen straf. Rolf en ik hebben een kleine trail gelopen en een geocache gedaan.

Kee spreekt en leest sinds gisteren weer iets beter Chinees. Er is namelijk een app ontdekt, een chinese app, die de radikalen goed uitlegt. Daar zijn er 214 van heb ik begrepen. Radikalen zijn de onderdelen waar de karakters uit opgebouwd zijn. De app is 3 dagen gratis. Het kan zijn dat het verjaardagsgeld daar aan opgaat opa en oma! Aan het eind van de middag hebben we uit een enorme doos een pizza gegeten. Op een bankje. Het leven was goed.

Vanmorgen ingepakt en ontbeten. Rolf met een emmer jus, 2 emmers koffie en een tuingieter water. De rest was vrij normaal. Nu in de auto naar Las Vegas. We zoeven de Canyon uit.

Ik heb een paar vrouwelijke rangers, parkwachters, gezien. Dat zijn allemaal wat oudere vrouwen, dun en met lange tanden. Zouden ze daar op geselecteerd worden? Ik ben ook begonnen met een nieuwe verzameling. Dat is een sport op zich, het fotograferen van dikke amerikanen. Want doe dat maar eens onopgemerkt. Ik ga ze onherkenbaar publiceren.

Aangekomen in het MGM Grand. Wat een heisa is het hier. Overal harde muziek, lichten, mensen. Alles te, veel, dik, groot. Wat niet eigenlijk. We hebben fastfood gegeten. Giga kipnuggets en een small cola. Ook een emmer dus. Na het geslenter zijn we moe in een grote hotelkamer neergestreken. Om de koffers uit de auto te halen waren we zeker een kwartier onderweg. Het is hier niet normaal. Morgen willen we de Hooverdam bekijken, naar een outlet en ’s avonds over de strip. Voor vandaag is het op.